/////////

Over ons

/////////

Ontdek Jouw Stijl: Design en Draag Met Trots bij 9k Gent!

Welkom bij 9k Gent, dé bestemming voor stijlvolle en unieke kleding met een knipoog naar de bruisende stad waar we trots deel van uitmaken: Gent, met als kloppend hart de postcode 9000.

Bij 9k Gent geloven we dat kleding meer is dan alleen stof en naden. Het is een expressie van identiteit, een manier om jezelf uit te drukken zonder woorden. Daarom hebben we besloten om onze passie voor mode en onze liefde voor Gent te combineren in een collectie die zowel comfortabel als statement-making is.

Onze collectie bestaat uit sweaters, T-shirts en hoodies met pakkende spreuken en het kenmerkende merklogo van 9k. Of je nu de relaxte sfeer van de stad wilt vastleggen of gewoon op zoek bent naar kwaliteitskleding met een vleugje humor, bij 9k Gent vind je precies wat je zoekt.

Bovendien geloven we bij 9k Gent in de kracht van individualiteit. Daarom bieden we je de mogelijkheid om zelf een ontwerper te worden via onze unieke design tool. Laat je creativiteit de vrije loop en personaliseer je kleding met eigen teksten, afbeeldingen en kleuren. Ontwerp een stuk dat echt bij jou past en draag het met trots door de straten van Gent.

 

Achter de schermen van 9k Gent staan Marc de Caluwe en Claudia Boone, de gedreven eigenaars die ook hun sporen hebben verdiend in de textielindustrie. Met een achtergrond in Creapress, een succesvol textielbedrukkingbedrijf, brengen Marc en Claudia een schat aan ervaring en vakmanschap naar 9k Gent.

In 2017 namen ze de leiding over Crea-Press en verhuisden alle bedrijfsactiviteiten naar onze geliefde stad Gent. Marc, die al sinds 1995 actief is in de textielmarkt, brengt zijn passie voor hoogwaardige bedrukkingstechnieken naar onze producten.

Bij Creapress specialiseerden Marc en Claudia zich in diverse druktechnieken, waaronder sublimatie, borduren, transfers en zeefdruk. Als fabrikanten van textiel leverden ze alles, van fietskleding tot crosskleding en loopshirts, voornamelijk aan doorverkooppartners.

Bij 9k Gent delen we niet alleen kleding; we delen een verhaal, een liefde voor Gent, en een toewijding aan kwaliteit. Ontdek onze collectie en draag met trots de stijl van 9k, waar de charme van Gent samensmelt met hoogwaardig vakmanschap. Welkom bij de 9k Gent-familie!